in Search
Latest post 03-05-2012 11:13 AM by Peter Pan. 468 replies.
Page 2 of 31 (762 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Sort Posts: Previous Next
 • 09-21-2007 12:59 AM In reply to

  Re: PowerLink MK III. Cable connection.

  Hvordan slipper man så nemmest om ved at fremstille de 4 stk. Phono ---> 8 polet DIN adapter du skal bruge. Da det bestemt ikke er sjovt at lodde i et 8 polet DIN stik, og for at sikre sig mod elektrisk støj skal trænge ind, vil jeg foreslå at man starter med at måle længden ud til de to front højttaler, og derefter ud til de to baghøjttaler.
   
  Nu står du med to mål, de to længder vil jeg foreslå at du køber i en B&O butik fordi kun i de nyeste PowerLink MK III kabler findes den nye blå ekster stel ledning fra pin 7, som skal med til B&O højttaler, efter ca.år 2006. PowerLink MK III kabler er konstrueret sådan at stel fra pin 2 er viklet om højre (grøn) og venstre (brun) leder, og herefter isoleret. Bang & Olufsen er nået frem til, at dette er den bedste måde at sikre mod støj indtrængning over lange kabel træk.
   
  Når du går igang, klipper du de to længder over på mitten. Nu står du med 4 længder der har et 8 polet DIN stil i den ene ende, og hvor de to af kablerne passer i længden ud til front højttalerne, og de andre to passer ud til dine baghøjttaler.
   
  Så er det tid at lodde Phono stik på. Se på min tegning, til højttaler der spiller højre lydsignal loddes grøn ledning på + og de to stel og den blå ledning loddes på minus. Du bruger altså kun et Phono stik på hver kabel længde. Til højttaler der spiller venstre lydsignal loddes brun ledning på + , og ellers det samme som før.
   
  Så er der den gule ledning som skal sende trigger signaler til pin 4 i DIN stikket. Ved receiveren samles de 4 gule ledninger i et mini Jack stil, hvis det er det stik der bruges i receiveren trigger bøsning. Trigger signalet trækker de 4 højttalerrelæer i ON når du tænder din receiveren, og sætter relæerne i OFF når du slukker. Fra et B&O produkt sendes 2.5 volt til relæerne, men op til max 12 volt er vist OK, men på eget ansvar.
   
  Nu håber jeg at dette er forståeligt, når det gøres på denne måde, og med PowerLink MK III kabler, vil BeoLab højttalerne opføre sig nøjagtigt som hvis de var tilsluttet et B&O anlæg, hvad der ikke er tilfældet, hvis man vælger Phono ---> Phono muligheden.
   
  God fornøjelse, og husk at det man selv laver, giver den største glæde når det lykkedes.    

 • 10-17-2007 5:16 AM In reply to

  "HD READY" ikke godt nok.

  "HD READY"  ikke godt nok.

  _________________________


   

  _________________________

  ctacta skrev:
         
  BeoVision 32" og 40" BS II kan ikke vise native 1080i af flere årsager:
   
  1) LCD er en progressiv skærmteknologi og gengiver derfor ikke interlaced signaler.
   
  2) Scaleren i tv'et konverterer 1080i signalet om til et progressivt 720P (1280 x 720 pixels) som igen af  tv's scaler bliver vist i panelets native 1366x768 opløsning.
   
  Man opnår derfor intet ved at banke 1080i ind, man får bedre bevægelser og billede ved at fodre den med 720P. Årsagen er fordelen ved progressiv fremfor interlaced signalbehandling.
   
  ___________________

  Mvh Peter Pan

 • 10-21-2007 9:36 AM In reply to

  Skilt til B&O's "hjemme bio"

  Hej
  Jeg går nu og venter på at min B&O forhandler den 17-11-07 får et BeoVision 7- 40" FULL HD TV hjem til mig.
  Jeg bruger så vente tiden til at forberede et billede til "hjemme biografen." Print ud, og læg det i glas og ramme hvis du kan bruge det.
  ______________________
  Mvh Peter Pan
 • 10-26-2007 4:01 AM In reply to

  Re: Skilt til B&O's "hjemme bio"

   

  _____________

  Mvh Peter Pan

 • 10-26-2007 6:57 AM In reply to

  Re: Skilt til B&O's "hjemme bio"

  Peter Pan:

   

  Hej Peter

   Først og fremmest -  Fedt setup!

   Jeg kender en skiltemaler, det koster normalt ikke ret meget hvis man skulle har det lavet i klistermærke eller folie.!

  Hvis jeg var dig, ville jeg hører en skiltemaler eller lign i nærheden hvad det ville koste og få lavet det som en klistermærke med lim på fronten, derefter få et stykke plexiglas feks 4mm der passer i samme størrelse, og så klister mærket fast på bagsiden/indvendigt af pladen, bore hul i hvert hjørne, og skrue det direkte fast på væggen med små afstand stifter, eller på en plade (se billede) Idea

  Anders

  _____________

  Mvh Peter Pan

  Regards Anders

 • 10-27-2007 1:36 AM In reply to

  Re: Skilt til B&O's "hjemme bio"

  Tak for roserne, og et godt råd Andres

  .

   Tryk på billedet.

  Mvh Peter Pan.

 • 11-02-2007 5:47 PM In reply to

  Beovision 4. Beolab 10. Kommer i 2008.

  Nyheder fra B&O som vi kan forvente at se 2008.

  _________________________________________

  Den største nyhed i bogstaveligste forstand bliver et fjernsyn kaldet BeoVision 10 , med en 103” skærm. Vægten, - det kommer til at veje ikke mindre end 500 kg!

  Det vil blive en såkaldt væg model , ikke at det skal hænges på væggen ,- det er væggen! ;-) med sit eget gulv stativ, hvor i BV.10 kan vippe og dreje. I BeoVision 10 vil (naturligvis) være  indbygget DVD og HDD ++

  En ny højttaler er konstrueret til 2008,  kaldet BeoLab 10, den har en trekantet form, formentligt design ca. som højttaleren til det gamle BeoVision AV 9000 fjernsyn. BeoLab 10  vil også blive solgt som højttaler til BeoVision 4.

  BeoVision 4, der fra næste år også vil få et facelift, dvs. at rammen vil blive ændret til samme ramme som på BeoVision 9, foruden at den vil have et nyt målesystem for sort hvid farve, der fra toppen af skærmen automatisk vil komme ud måle, når TVet har kørt i 100 timer. 

   

  En anden nyhed er at BeoVision 8 og BeoCenter 6 vil komme i den nye farve hvid , hvilket formentlig hos rigtig mange vil blive hilst med glæde.

   

  Kilde: Beoworld.

  _______________

   

  Her BeoVision 4 og BeoLab 10, som jeg efter ovenstående beskrivelse, mener det vil se ud.

   

  _______________

   

   

  ________

  Rettet af Dillen (Beoworld moderator).      

 • 11-04-2007 10:21 AM In reply to

  Re: Beovision 4. Beolab 10. Kommer i 2008.

   ____

 • 11-17-2007 2:19 AM In reply to

  8 Polet DIN diregte til ICEpower modulerne

  Når vi modtager vores nye ASP ICEpower forstærker, står vi ofte og skal vælge om vi skal benytte RCA eller XLR indgangs bøsningerne, da de to muligheder ofte er til stede.
  Bang & Olufsen forsøger at komme støj til livs, ved køre en slags "balanceret" lydsignal via den måde deres PowerLink DIN stik er tilsluttet. På det 8 polet DIN stik findes, lydsignal højre, lydsignal venstre. Omkring de to ledninger er viklet to skærme som giver analog lyd 0 signal. Så findes ennu en stel ledning (digital stel) som man kan lade ende på en stel skrue på modtager apparatet, hvis man vælger at lave en DIN til RCA adapter. Det giver en saks balancering.
  .
  Et balanceret lyd signal vil i en ægte XLR system være det bedste.
  __
  Adapter PowerLink til XLR stik. På en ledning, hvor der bliver trukket strøm, ser man ikke det oprindelige signal i den anden ende. Man ser et meget mere oprindeligt signal på ledninger, hvor man ikke trækker strøm.
  .
  Når man har en balanceret indgang, kan man forbinde stel med en god forbindelse, så den strøm der skal løbe mellem apparaterne løber der. Desuden har man en indgang med to ledere, der måler/ser forskel i signal. Dem kan man så trække hen til signalkilden, og der måle/se den oprindelige stel og signal, og altså få fat i det rigtige signal.
  .
  Problemet med at der løber strøm mellem apparaterne er blevet større med årene, hvor en del apparater laver radiostøj, og derfor skal filtreres kraftigt. Netfiltrene gør at der tit løber større strøm på stel mellem apparaterne end tidligere. Man kan fjerne denne strøm ved at jordforbinde (alle) apparaterne med netfilter. Men hvis mere end et apparat i hele set-up'et er jordforbundet (f.eks. med antennekablet til et fællesantenneanlæg), kommer der stelsløjfer, og de kan være endnu værre.
  .
  Balancerede indgange kan også løse problemet med stelsløjfer... hvis de er rigtigt forbundet. Balancerede udgange er strengt taget ikke nødvendige, men de gør det nemmere at "forbinde rigtigt"
  _
  Jeg har nu lavet tilslutning til mit ICEpower stereo forstærker hvor jeg følger XLR princippet for balanceret tilslutning, og samtidigt undgå samlinger på signal vejen.
  .
  Jeg skulle bruge 5 m. kabel mellem mit BeoVision 7-40" TV og min stereo ICEpower forstærker fra JJaz. I B&O butikken køber jeg et 10 meter PowerLink fuld loddet MK II kabel, ( kunne lige så godt være MK III kablet ) og klipper det over på midten. På mit TV findes 2 PowerLink bøsninger med front signal, her tilsluttes de 2 PowerLink stik der sidder på de 2 kabler, efter at de er klippet over. I bagpanelet på min ICEpower forstærker har jeg boret et 10 mm hul, og montere en låsbar gennemførings muffe. Gennem den trækker jeg de 2 afklippet kabel ender. 
  .
  På min ICEpower forstærker er monteret XLR bøsninger, og på bagsiden af de 2 XLR bøsninger har jeg nu sølv lodder de 2 PowerLink kabler, det ene kabel til højre kanal, og det andet kabel til venstre kanal. På denne måde får jeg et uafbrudt signal, og kan hurtigt lave det om hvis det behov opstår.
  _
  Jeg stater med højre kanal.
  I PowerLink kabel løber en grøn ledning fra pin 5 = højre lydsignal + som loddes til Pin 2 = hot på XLR bøsningen. Omkring denne ledning løber en skærm. Denne skærm kommer fra Pin 2 i PL. stikket som er analog lyd minus = leder 0. Den loddes til Pin 3 på XLR bøsningen. Der findes i PL. kablet en hvid ledning (digital stel) med skærm om, (på MKIII kabler blå ledning) som på PL. stikket er loddet på Pin 7, den danner 0 i balanceringen. Den loddes på Pin 1 på XLR bøsningen.
  .
  Venstre kanal:
  I det andet PL. kabel løber en brun ledning fra Pin 3 = venstre lydsignal + som loddes til pin 2 = hot på XLR bøsningen, venter kanal. Omkring denne ledning løber en skærm, denne skærm kommer også fra Pin 2 i PL. stikket = analoglyd minus/0 . Den loddes til Pin 3 på XLR bøsningen. Resten laves som på højre kanal.
  Jeg ved ikke hvor meget balancering der er i opbygningen af mit TV, men på denne måde er det lavet så godt man kan, og samtidigt er opnået en direkte forbindelse.
  .
  Hvis du vil lave det samme, så vær opmærksom på, det kan give problemer så længe du har garanti på din forstærker, da man ikke må gå ind i apparaterne i garanti perioden.
  .

  .

  .
  Hvordan lyder det så.
  Prøver jeg at tilslutte en adapter RCA ---> XLR, i XLR bøsningen, oplever jeg helt klart at RCA tilslutning,
  er lysere i lyden end tilslutningen med PowerLink kablet loddet direkte på den balanceret XLR bøsning.
  Lyden fra den direkte tilslutning syntes jeg bedst om.
  ____________
  Mvh Peter Pan
 • 11-25-2007 11:29 AM In reply to

  BeoVision 7-40 FULL HD. B&O Struer

   

  Bang & Olufsen's ultimative underholdnings system til hjemmet.

  http://www.recordere.dk/forum/forum_posts.asp?TID=16363&KW=B%26O&TPN=6

 • 11-25-2007 4:00 PM In reply to

  Re: 8 Polet DIN diregte til ICEpower modulerne

  Hej Peter

  Powerlink er ubalancerede signal, altså line signal lige som RCA ingangen. Balancerede signal bruger B&O til deres masterlink da denne må være op til 400 m mens power link må være 100m.

  Balancerede har man signalet i fase og i modfase på samme tid, det vil sige at evt. støj vil have samme fase på begge ledninger og kan derfor fjenes

  Ubalancerede har man et signal som er afskærmet med stel så støj ikke kan komme ind.

  Det vil sige at når du bruger et ubalancede signal på en balancerede igang mangler du modfasen, og kommer derved til at mangle noget af signalet. Den vil ikke spille ligeså højt ved samme vol. på billede kan du se hvordan den virker den røde streg er støj.


 • 11-25-2007 5:11 PM In reply to

  Re: 8 Polet DIN diregte til ICEpower modulerne

  Hej Stig

  Den fordel et DIN stik har frem for Phono stik, er at du
  i DIN stikket altid ved hvor plus og minus og stel løber.
  samme fordel har man også i et XLR stik, og det er det
  man udnytter. Man må ikke på et XLR stik, luse pin 1
  og 3. da man så ikke får skærm på apparatet.

  Gå tilbage og læs min tekst igen, og se hvad jeg skriver.

  På denne måde bliver ICEpower kabinettet en del af skærmen. At forbinde Pin 1 med pin 3,
  er uheldigt og går ud over CMRR (Common Mode Rejection Ratio).

  Læs: http://www.jensen-transformers.com/an/an003.pdf

  Det virker rigtigt godt og der mangler ikke nogle signaler.

  Mvh Peter Pan

 • 11-29-2007 4:30 PM In reply to

  BeoVision 7 - 40" Full HD er nu på plads

  Den 21-11-07 ankom min nye BeoVision 7-40" Full HD skærm.
  .
  Noget af en indpakning.
  .
  .
  Der er ikke meget plads i stik panelet

  Så kom det på plads.

  Lige et skærm billede. Flot billede ik'

  Bang & Olufsen BeoVision 7 40" Full HD LCD Mk III Fladskærms fjernsyn: 

   
  Bang & Olufsens BeoVision 7 40 " LCD Fladskærm fjernsyn / Anti-refleksbehandlet Screen / HD Ready / Indbygget DVD Player / VisionClear Teknologi / Beo4 Remote Control Inkluderet / Sort finish
   
  Product anmeldelse:
  Bang & Olufsens BeoVision 7 40 " LCD Fladskærm fjernsyn er mere end bare et TV. Det er en komplet entertainment system, specielt bygget for at give dig en fin lyd og billede oplevelse, langt ud over hvad man normalt ville forvente.
   
  BeoVision 7 er udtryk for et fineste håndværk, de bedste materialer og de mest sofistikerede design nogensinde til din væg, gulv eller underholdnings møbler. Alligevel vil det aldrig dominerer rummet, og giver dig mulighed for fuld AV kontrol. En Beo4 fjernbetjening kan gøre alt fra at dreje/ vippe skærmen, eller administrere din set-top-box til at åbne den geniale integreret DVD afspiller. Og ligesom kontrolløren i en biografen vejledes du i din stol, et lille lys kommer til at sørge for at du kan indlæse disken og samtidig holde lyset i rummet lav. Så har du bare læne sig tilbage og nyde det imponerende adaptive billedkvalitet og den avanceret surround sound-funktioner, der med top karakter gør underholdning til en fuldblods oplevelse.
   
  BeoVision 7 er let at placere, ikke blot i kraft af en række stande, men også fordi det intelligent tilpasser lyseffekt og kontrast på skærmen i forhold til omgivelser. Hvis du trækker et gardin, eller tænde et lys-pære, vil TV'et justerer billedet på den anti-refleksbehandlet skærm til topydelse. Kredsløbene kan endda justere forskellen i farve temperatur mellem kølig formiddag lys, og varme af en solnedgang. Direkte sollys kan der også korrigeres for ved at bruge din Beo 4 fjernbetjening til at aktivere den elektrisk motor, der kan ændre skærmens vinklen stille og gnidningsløst. Motoren er integreret i gulvet og bordet stander, samt væg beslag.
   
  BeoVision 7 leveres med et udvalg af højttalere: Enten BeoLab 7-2 stereo eller BeoLab 7-4 mono center kanal, specialist til brug i en surround sound-opsætning. Højtaleren vil følge samme bevægelse som den motoriseret skærmen, for at levere den perfekte lytter vinkel. Hvad enten du står med en kop kaffe for at se morgen nyhedsudsendelse, eller læne sig tilbage i sofaen for at se en film, eller sidde med børnene på gulvet, BeoVision 7 kan tilpasses til dine behov.
   
  Leve med farve 
  Et valg af farver tilføjer prikken over i'et til den person BeoVision 7. Hvis du vil have den stærke linjer i design, der virkelig skiller sig ud, overvej en fed rød eller blå anodiseret aluminium, som kan matches den valgte højttalere farve, der er flere farver at vælge imellem i BeoLab højttaler sortiment. Der kan til dit system tilføjes en CD-afspiller, radio, og støtte til computer og internet musik, som supplerer BeoVision 7 perfekt. Du kan naturligvis vælge at tilslutte alle andre Audio system efter din smag til dette smukke TV.
   
  Kraftfuld motor 
  Ligesom en højtydende biler, har BeoVision 7 sin fleksibilitet fra, hvad der er skjult under hjælmen. Den avancerede digitale surround sound-processorer styre alle de BeoLab højttaler du tilslutter i en stikdåse. Med det valgfrie Home Cinema modul, er du i stand til at opnå en høj billede kvalitet i et projektor setup, der giver dig mulighed for at omdanne din dagligstue til en biograf, med et klik på en knap. Du kan endda dreje lydbilledet fra ene højttaler konfiguration til en anden ved at trykke på en knap, hvis du foretrækker at få din projection screen på en anden væg. Et Full High Definition skærm billeder er opnået med VisionClear teknologi, der overvåger det omgivende lys niveau, og justerer lyseffekt til kontras er i top.
   
  BeoVision 7 er en komplet entertainment system, specielt oprettet for at give dig en god lyd og billede oplevelse, der overstiger dine forventninger. Men på tråds af alle de tekniske evner, er det stadig et diskret og smukt stykke moderne kunst fra mesteren på Bang & Olufsen. Du vil ikke føle det som om du lever i en Biograf,  før du med et enkelt tryk på en knap sænker lyset i lokalet, og der efter automatisk startes forestillingen fra den bedste pladser i huset, nemlig din.
   

  -
  Mvh. Peter Pan. 
 • 11-29-2007 4:40 PM In reply to

  Re: BeoVision 7 - 40" Full HD er nu på plads

  For at et firma må mærke et produkt med EICTA's officielle "HD ready 1080p" logo, skal skærmen have en opløsning på mindst 1.920 x 1.080 pixel.

  Det lille "p" efter 1080 står for progressiv, og det vil sige at skærm billedet skal optegnes i én arbejdsgang. - Modsat står "i" for interlace teknologi, hvor kun halvdelen af de vandrette linier optegnes i hver proces.

  Herudover skal en "HD redy 1080p" skærm ikke blot kunne gengive de gængse 50 Hz og 60 Hz signalformater, men også 24 Hz billede frekvensen, som bruges i film industrien og kan overføres til High Definition spille film på Blu-rey Disc og/ eller HD DVD.

  Oplyst af Magasinet Digital.

  Oplyst af Magasinet Digital.

  __________________
  Mvh. Peter Pan. Se Link her.
  DIN kabler.    Mit set-up.    B&O + meget mere.
 • 12-08-2007 8:41 AM In reply to

  Re: BeoVision 7 - 40" Full HD er nu på plads

  -

  BeoVision 7-40" LCD, FULL HD TV med DVD/CD, og DTS/Dolby digital 7,1.
  Center højttaler:  Aktiv BeoLab7-4 med 2x 250 W ICEpower moduler.

  Mvh Peter Pan

 • 12-17-2007 10:15 AM In reply to

  Download B&O prisliste 1-12-07

  Download Vejl. Bang & Olufsens dk. Prisliste, inkl.
  miljøbidrag pr. 1-12-2007. i pdf fil.

  http://peecee.dk/?id=85021 

  Mvh Peter Pan             

 • 12-25-2007 9:49 PM In reply to

  BeoVision 7- 40" Full HD TV, med 7.1 Dolby surround

   

  BeoVision 7- 40" Full HD TV, med 7.1 Dolby surround: Tryk her.

  Mvh Peter Pan

   

 • 01-25-2008 6:47 PM In reply to

  Re: BeoVision 7- 40" Full HD TV, med 7.1 Dolby surround

  Næsten færdig med samling og opsætning af nye Hi-Fi møbler.

   
  Jeg har nu samlet 2 skab/skuffe elementer i valnødfiner, med navnet Limo - 3024. Længden på et færdigt elementer med 2 skabe og 4 skuffer er 169 cm, og på to stk. elementer giver en samlet længde på 338 cm. Hvert skabe har en bredde på 52 cm, og de 4 skuffer har en bredde på 51 cm. Højden er på 85 cm og dybden er 47½ cm.
   
  Den største udfordring i at samle de to elementer lå i at det ene skab skulle væk, da vi kun har plads til en samlet længde på 286 cm. Det er ikke muligt at købe et element med kun et skab og 4 skuffer. 
   
  Det gik rigtigt fint med at få elementerne tilpasset alligevel. Top pladen er 5 cm tyk, så jeg måtte en tur til en snedker, da min egen rundsav ikke kan save så dybt. Det lykkedes også at løsne ende fineren med en hårtørre fra det afsavede stykke, og med kontaktlim at sætte det på den afkortede top plade igen.
   
  Der er god plads på hylderne til Hi-Fi. En Beogram TX grammofon kunne jeg sætte pænt ind på plads uden at skrabe knoerne. 
   
  1 element med 2 skabe og 4 skuffer i valnødfiner. H85. x B169. x D47½ cm. Navnet er Limo - 3024. Pris pr. stk. 5.999 kr x 2 = 11.998 kr. 
   
  1 stk. Bogkasse  i valnødfiner. H43½. x B182½. x D.30 cm. Navn Occa - 1005. Pris. 2.499 kr. til at hænge op over reolen, også fra BoConcept, det bliver rart at se det helt færdigt.
   
  Det samlede beløb bliver 14.497 kr. Det syntes jeg er en rimelig pris, set i forhold til de Hi-Fi møbler jeg tidligere har set på.
   
  Her lidt billeder.
   
   
   
   
  Teknik box og subwoofer.
   
   
   
  Her mangler finer efter det ene skab er fjernet. Hjul monteres.
   
   
  Her det færdige resultat.
   
   
  Bogkasse 1 stk. i valnødfiner. H43½. x B182½. x D.30 cm. Navn Occa - 1005. Pris. 2.499 kr. er her opsat.
   
   
   
  I mit Hi-Fi skab ses:

  NAD C162, forforstærker. - Cayin 257, CD afspiller.- Beocord V 8000,
  VHS video. -JJAZ. IP 205 KV Stainless, 2 X 500w APS ICEpower. -
  Beogram TX, grammofon. - Samsung HD 3106 YouSee selector.
   
  Uden for ses:  BeoCenter 9300. - Audio Pro Bi-20 Ace-Bass, aktiv subwoofer.

  Nu håber jeg der går et stykke tid før der kommer nye ønsker.

  Mvh Peter Pan

 • 02-08-2008 3:46 AM In reply to

  Illustration af pre-out processer connection til B&O aktive BeoLab højttaler.

  Illustration af pre-out processer connection til B&O aktive BeoLab højttaler.
  .
  .
  .
  Mvh. Peter Pan.
 • 02-10-2008 8:30 AM In reply to

  Re: Illustration af pre-out processer connection til B&O aktive BeoLab højttaler.

  Idag har jeg givet min MMC1 pick-up lidt motion. Det er nødvendigt en gang imellem for at holde gummiophænget smidigt, bliver en pick-up ikke brugt længe, risikere man at gummiophænget bliver stift, og så en dag falder nålen af.
  Jeg har lyttet til en plade serie fra Decca, med navnet Plase 4 stereo, jeg købte engang i halvfjerdserne. De er indspillet med henblik på Ambiofoni, som betød at man monterede, og fase vendte et sæt baghøjttalere. Stereo 4 lyden fra denne speciale indspilnings teknik lyder stadig godt, i indstillingen ProLogic 5.1surround.
  .
  Her lidt billeder.
  .
  -
  Det er ikke ledt at holde en Beogram TX støvfri, når den står på en hylde.
  -
  -
  Serien fra Decca, med navnet Plase 4 stereo.
  -
  Mvh. Peter Pan
 • 02-12-2008 6:29 AM In reply to

  Et 500Watt ICEpower ASP modul bruger kun 3 W

  I ca.3 år har jeg benyttet ICEpower moduler i mit setup. Klasse D forstærker lyder bedst når de aldrig bliver slukket, og de er ikke dyre i strøm. Jeg har lavet en lille beregning over EL prisen. Et 500 Watt ASP ICEpower modul forbruger 3 W når der ikke spilles på det. 2 x 500 Watt bruger 6 W. Regnestykket bliver så 365 dage gange 24 timer = 8760 timer gange 6 W. I min kommune betaler vi 1.92 Kr. for 1 kwh x 52.560 kwh = 100.92 Kr. pr. år.
  .
  .
  Normalt benyttes aktive højttaler i et B&O setup, med ICEpower stereo forstærkere får du mulighed for at vælge netop den passive højttaler du har lyst til.
  .
  Har du allerede, eller får du lyst til at bytte din evt. strøm krævende forstærker ud med ICEpower moduler, kan man opleve at det giver et "blobs" i højttalerne når du tænder eller slukker det hi-fi apparat du benytter som lyd afspiller. På det enkelte ICEpower modul , i dette tilfælde 2 x 500 Watt ASP moduler, kan man få lavet en såkaldt powerdown-feature som øjeblikkeligt lukker ICEpower modulet ned når det tilførte lydsignal afbrydes. Man undgår derved evt. "blobs" i højtaleren.
  .
  Har man købt et Bang & Olufsen ICEpower moduler, findes som regel også et datablad på pdf fil, hvor en teknikker kan se hvordan det gøres.
  .
  I dette eksempel er det 500 Watt ASP modulerne. Se pdf file: http://peecee.dk/index.php/upload/view/23213
  .
  .
   
  _______________________________________
   
 • 02-15-2008 8:55 AM In reply to

  Ny B&O desktop til Beo-folket

  Ny B&O desktop 2008 til  Beo-folkets PC skærme.

  -

  -

  Tryk på billedet og download nyt skrivebords billede.
  Tilpas derefter dine ikoner i felterne, så har du altid orden på skrivebordet.
   
  Fint IK'

 • 03-06-2008 5:48 PM In reply to

  Ny DAB tuner

  Her ses mit seneste køb.

  .

                      Digiality Accoustic DAB tuner.
                                
 • 03-09-2008 4:42 AM In reply to

  Re: Peter Pans Hjemmebio. BeoVision 7-40" LCD TV + 2 x 500Watt ICEpower til BeoVox Penta.

  Hej Peter Pan,

   

  Her gik jeg og troede at jeg var en rimelig fornuftig fan af B&O og saa ser jeg dine traade. Jeg maa boeje mig i stoevet i ren benovelse over din viden.

  Jeg vil derfor gerne hoere din mening om foelgende. Jeg har netop bestilt det nye BV 7 mkIII og bl5 og nogle andre smaating. Mit spoergsmaal gaar paa:

  Hvordan kan jeg tilkoble baade Beomedia samt en almindelig pc til fjernsynet ? BM tager jo vga stikket bagpaa bv7. Yderligere vil jeg gerne hoere hvordan man evt. kan vaelge mellem pc og beomedia paa beo4/5 hvis altsaa begge kan tilsluttes paa en gang. Igen er mit problem at under normale omstaendigheder vaelger man jo "PC" paa beo4 for at faa gang i BM.

  Jeg haaber du hjalpe.

  mvh

 • 03-09-2008 7:03 AM In reply to

  Re: Peter Pans Hjemmebio. BeoVision 7-40" LCD TV + 2 x 500Watt ICEpower til BeoVox Penta.

  Hej bl5forever og tak for rosen.
  .
  Når vi taler tilslutning af flere computere til B&O's produkter, må jeg erkende at jeg ikke har nogen erfaring, så her mit forslag. Du kan jo gå til dit Beocenter og forelægge problemet. Så de er forbedret, og tager det tilbehør med der evt. bliver nødvendigt. Det er jo sådan at når du får leveret dit BeoVision 7.40" Full HD, har du også betalt for en B&O uddannet teknikker kommer med, den dag dit nye TV og div. skal sættes op, hjemme hos dig.
  .
  Det du skal bruge vente tiden til, er at gennemtænke og lave en liste over hvordan du vil have dit setup til at fungere, så du får sat det hele op af teknikeren før han køre. Det du evt. glemmer må du jo efterfølgende betale for at få klaret, hvis det ikke er en direkte fejl på det du har købt.
  .
  Mvh. Peter Pan.
Page 2 of 31 (762 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last »
Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly
Beoworld Security Certificate

SSL