in Search
Latest post 09-28-2011 7:05 AM by croozer6. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 09-27-2011 1:14 PM

    beogram 4002 slide.

    i have a problem with the slide  on my 4002. when i press start  all is fine until the record wants to start.the motor starts to transverse the slide but it comes to a stop.i had my meter to check the voltage and i found it fluctuates between 1.5 v and 0.53v. ending with 0v.i can't get any voltage in the middle of the record [by using the forward and reverse buttons] but i can get 0.5v towards the end of the record. i have adjusted everything in my limited fashion so,can anyone help me?bearing in mind that i am a complete novice!

  • 09-27-2011 7:40 PM In reply to

    • Step1
    • Top 75 Contributor
      Male
    • Joined on 07-06-2008
    • Manchester
    • Posts 961
    • Gold Member

    Re: beogram 4002 slide.

    think you need to go into a little more detail. what happens when no record and press start. Does the arm reach the record or stop before this etc..

    Olly.

  • 09-28-2011 7:05 AM In reply to

    Re: beogram 4002 slide.

    hi there.upon pressing start with no record on the turntable the arm starts move to but as soon as it reaches the turntable it stops.if i then press forward the arm moves towards the centre until it returns on its' own.

Page 1 of 1 (3 items)
Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly
Beoworld Security Certificate

SSL