in Search
Latest post 06-04-2010 4:38 PM by harrykym. 2 replies.
Page 1 of 1 (3 items)
Sort Posts: Previous Next
  • 05-30-2010 4:37 PM

    • harrykym
    • Top 500 Contributor
    • Joined on 08-04-2008
    • Rossendale
    • Posts 86
    • Bronze Member

    S.O.S. Beocom 6000 problems.....

    Hi Beoworld,

     

    I’ve had a problem with my Beocom system for the past few months. The main fault is that one of my Beocom 6000 (No3 on the pstn base) will give the noise of busy line when you dial or use it to answer, I don’t have this with my other 6000 or Beocom 2.

     

    So today I picked up 3 new (for me!) 6000’s with chargers and PSTN pyamid base £225 off ebay… deal of the week!! I then removed all my phones from the base and re-registered them back on it but I didn’t put the one I’ve been having problems with hoping this would sort it. 

     

    All was well for the first couple of hours, until I answered phone No3 on the base and got the busy line sound!!!!

     

    Does anyone have an idea what is going on?

     

    Do I need to re-set the base station? How do you do it and how do I keep all my numbers etc? Or can I swap my numbers to the new base I bought?

     

     

    Many thanks

     

    James  

    BS-3, BS-1, BS-OVERTURE, AVANT-28"RF, AVANT-28" DVD, AVANT 32" RF, 3xBEO-4, LC-1, 4xBEOCOM-6000, BEOCOM-2, A9 KEYRING, DVD1, Beosystem 10, BEOCOM 3, BEOLAB 2500, BEOSOUND CENTURY, BEOLIT 707

    Filed under:
  • 05-30-2010 5:43 PM In reply to

    Re: S.O.S. Beocom 6000 problems.....

    I have two beocom 6000 with one PSTN-pyramid base, and I think I have a smimilar problem, however I have problems on both sets sometimes answer me with a "hung-up" tone (one of them is very much more frequent tho, a black sheep sort of). The only way for me to rid this is to switch to other headset and let the "bad" one sit in charger for a while and then it works again. I seem to have connect to base since i can still see info like phonebook and who called.

    I have no idea right now what the problem is, for a while i suspected it was a battery-issue but right now im thinking its my wifi, right now im trying to note when and if wifi is online (active with use) when this happens....

    Hope you find a solution 

     

    Jesper 

    Sweden

     

  • 06-04-2010 4:38 PM In reply to

    • harrykym
    • Top 500 Contributor
    • Joined on 08-04-2008
    • Rossendale
    • Posts 86
    • Bronze Member

    Re: S.O.S. Beocom 6000 problems.....

    Anyone got a solution?

    BS-3, BS-1, BS-OVERTURE, AVANT-28"RF, AVANT-28" DVD, AVANT 32" RF, 3xBEO-4, LC-1, 4xBEOCOM-6000, BEOCOM-2, A9 KEYRING, DVD1, Beosystem 10, BEOCOM 3, BEOLAB 2500, BEOSOUND CENTURY, BEOLIT 707

Page 1 of 1 (3 items)
Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly
Beoworld Security Certificate

SSL