in Search

Browse Site by Tags

Showing related tags and posts accross the entire site.
All Tags » B&O (RSS)
  • Problems with Beomaster8000 - low output, and goes into clipping immediately

    Hi, I have had this unit for several years and it actually has been apart in my basement for the past two. Questions: do I have to have an oscilloscope/signal generator to fix this? Does anyone have any advice on what typically fails, how this amp functions, what to look for, what to avoid, what specifically...
    Posted to Forum by BillinMichigan on 12-30-2008
  • Redline 140's (6501) OEM stand installation?

    I just recently obtained a set of Redline 140's from eBay which came with original stands. The seller disassembled the speakers from the stands, but I can't figure out for the life of me how to 'correctly' mount the speakers to the stands? In particular, I'd like to mount the speakers...
    Posted to Forum by minaviggen on 12-05-2008
  • problem with BeoVision 7-40 (DVI and Component) with Playstation 3

    Can anyone help me - I have a PS3 (Playstation 3) and a BeoVision 7-40(with HD upgrade-kit). First I tried to use HDMI - DVI cable - but no picture. I bought a component cable (YPbPr) and tried but no picture.. These are my setting in my B&O TV. AV1: DVD2 HDTV: DVI-I (and I have also tried YPbPr...
    Posted to Forum by Fredrik_E_80 on 11-15-2008
  • Bang Olufsen Red line 60 (RL)

    Hi every one !! i have recently purchased a pair of B&O redline 60 and i have opedned them up and i have seen the foam inside has detieroated, and i dont know what to do and get the foam from?? i was wondering if anyone knew a place on the web or near manchester who does repairs for these sorts of...
    Posted to Forum by Hassan on 10-29-2008
  • Re: Beomaster 5000 Clicks off after 10 seconds of beautiful sound

    Mika, Ray, Andy: Thank you for taking your time with this problem. I operated it without speakers. I also took the top case off. I firmed up all of the connectors that I could get to. On the heating problem. As viewed from the front half of the fins those closest to the speaker plug in block are very...
    Posted to Forum by bkbd on 07-20-2008
  • Re: Beomaster 5000 Clicks off after 10 seconds of beautiful sound

    Ray and Andy: First I appreciate having someone to correspond about this puzzle. Thank you for your welcome. I will enhance my information soon. In need to find a suitable picture in Washington, DC. Out of desperation, I turned the unit bottom up, setting the aluminum top of the unit on table. It has...
    Posted to Forum by bkbd on 07-19-2008
  • Re: Beomaster 5000 Clicks off after 10 seconds of beautiful sound

    Klimovsk Thank you for the reply to my question. I hope it is a simple matter as you indicated. I will look the unit over carefully tonight. DAVE
    Posted to Forum by bkbd on 07-19-2008
  • Beomaster 5000 Clicks off after 10 seconds of beautiful sound

    I just acquired a Beomaster 5000 system. The receiver/amp plays beautifully but only for 10 to 15 seconds at a time. When it auto clicks off it can immediately be tuned on again, but only plays for 10-15 seconds. The rear cooling fins seem to be hot. All functions seem to operate including the master...
    Posted to Forum by bkbd on 07-19-2008
  • Everything is different now ...

    (Maybe leave this here in General, though it deals with the capabilities in the latest version of iPhone 2.0 software - which can also be used in Touch.) I believe that manufacturers of hifi and mobile phones around the world are scrambling now, and I can well understand why Bill Gates recently chose...
    Posted to Forum by soundproof on 07-12-2008
Page 4 of 4 (39 items) < Previous 1 2 3 4
Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly
Beoworld Security Certificate

SSL