Search

Page 3 of 5 (42 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next >
  • Re: Ekko på lyden - BV 10.

    Så blev det udskiftet med et nyt. De har åbenbart ikke lært noget i Struer, for det havde præcis samme opsætning og problem med lyden. Nu gider jeg ikke mere. Det er blevet solgt og det gamle Bv3-32 er flyttet ind i stuen igen. Jeg synes stadig Bv10 er det smukkeste tv der er på markedet samtidig med at det har et
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 05-08-2010
  • Re: Lydforsinkelse på BV 7-40

    Jeg har næsten samme problem med mit BV10-40. Men der er der forskel på kanalerne på det analoge signal. Hvis man synkroniserer lyden på en kanal, er der andre kanaler der ikke er synkroniseret . Det er kun på BV 10 i hovedrummet der er problemer.
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 04-21-2010
  • Re: Ekko på lyden - BV 10.

    Så ved de ikke hvad de laver i Struer, da der ikke har været nogen inde i service menuen efter det blev pakket ud af kassen. Men det har jeg så været nu, uden det store held. Den stod på Auto. Deley stod på 160 og Dynamic compression på off. Ændrede compression til on, uden der var nogen hørbar
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 04-16-2010
  • Re: Ekko på lyden - BV 10.

    Vent med købet til det nye Samsung led9000 kommer. Det er værd at se nærmere på. Generelt er jeg tilfreds med tv'et. Der er intet at udsætte på billedet. Klare farver og rigtigt sort. Selvfølgelig en smule "mudret" med analog signal, men digitalt er det som at se en dvd. Har tilsluttet en PS3
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 04-06-2010
  • Re: Another problem with BV 10 screen.

    @ Hungedu: If I were You, i wouldn't buy it. I've tried to get the dealer to take it back but he wouldn't. Insted i would look at the new Sony or the upcomming Samsung. Or simply keep the Avant.
    Posted to General Forum (Forum) by FrankJ on 04-05-2010
  • Ekko på lyden - BV 10.

    På nogen af de analoge kanaler er der et irrriterende ekko. Har prøvet at finindstille og skifte position f.eks. fra kanal 13 til 4, uden held. Har oplevet, at lyden forsvandt helt på ALLE kanaler der lå efter den kanal jeg havde prøvet at finindstille på . Lyden var der igen efter reboot. Der er ikke noget ekko
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 04-04-2010
  • Re: Another problem with BV 10 screen.

    It's visible when the TV is off so it can't be clouding. I think it's a defect in the coating.
    Posted to General Forum (Forum) by FrankJ on 04-03-2010
  • Re: Another problem with BV 10 screen.

    Maybe they should have waited a few months to launch the product so it had more time in the test center.
    Posted to General Forum (Forum) by FrankJ on 04-02-2010
  • Another problem with BV 10 screen.

    After 3 months where I was largely satisfied with the TV, a pattern showed op on the screen. B&O told me they would solve the problem by disconnecting the contrast screen to polish the inside of it. I told them that you don’t repair a 50k TV with a cloth, so after a great effort by Steen from B & O Elsinore, they agreed in giving me a
    Posted to General Forum (Forum) by FrankJ on 03-31-2010
  • Re: Tvix reagerer langsomt.

    Jeg tror mere det skyldes måden de to remoter virker på. BEO5 sender signalet direkte til Tvix'en mens signalet fra BEO4 først skal konverteres via PUC, hvorefter det sendes til Tvix'en. Jeg er ikke helt sikker, men det er da en teori
    Posted to BeoWorld Nordic (Forum) by FrankJ on 03-10-2010
Page 3 of 5 (42 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next >
Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly Need a cable? Just ask Steve at Sounds Heavenly
Beoworld Security Certificate

SSL